Prosessi

Räätälöidyt mallit ja ainutlaatuinen oikeus takaisinostoon

Asiakkaat, jotka etsivät pitkäjänteisiä kiinteistöratkaisuja, kääntyvät puoleemme. Me toivotamme kiinnostavat ja vakaat kumppanit tervetulleiksi Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa paikkakunnasta riippumatta.

Räätälöimme renting-ratkaisun yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kohteena oleva kiinteistö voi olla joko olemassa oleva tai vasta rakenteilla.

Renting-ratkaisussa omistajuus siirtyy meille ja laadimme pitkäaikaisen sopimuksen siten, että kiinteistön hallintaoikeus säilyy asiakkaalla ennalta määrättyä korvausta vastaan. Asiakkaan kanssa sovitaan, että he voivat ostaa takaisin ennalta määriteltyyn optiohintaan kiinteistöt, joissa toimintaa harjoitetaan.

Lisäinvestoinnit, kehityshankkeet ja muutokset ovat sopimusaikana tavallisia.

Erikseen sovittava korvaus

Toimintamallimme on taloudellinen.

Renting-ratkaisu perustuu erikseen sovittavaan korvaukseen, jota vastaan asiakas säilyttää kiinteistön hallintaoikeuden. Tämä korvaus koostuu kolmesta osasta. Se voidaan määrittää yleisesti saatavana olevalla viitekorolla (esimerkiksi Euribor-korolla). Siihen lisätään oma marginaalimme. Tämän lisäksi lasketaan lyhennysosuus, joka kasvaa ajan mittaan.

Asiakas voi valita muuttuvan tai kiinteän viitekoron.

Takaisinosto

Luonnollinen päätös yhteistyölle on se, että omistajuus siirtyy takaisin asiakkaalle.

Takaisinosto on osoitus siitä, että liiketoimintamallimme toimii. Takaisinoston avulla asiakkaamme voi hyödyntää kiinteistön arvonnousun. Toimintamme alusta lähtien 93 prosenttia asiakkaistamme on tarttunut takaisinostomahdollisuuteen.