Filosofia

Pitkäjänteistä yhteistyötä ja vahvoja kumppanuuksia

Autamme yrityksiä saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet ja julkisia toimijoita luomaan yhteiskunnallista hyötyä.

Nordisk Rentingin strategisten kiinteistöratkaisujen pohjana on kestävä toimintamalli, jota olemme kehittäneet useiden vuosikymmenten ajan.

Olemme ylpeitä menestyksestämme, sillä sen tärkein avain ovat asiakkaamme. Toimintaamme kuvaavat pitkä yhteistyö ja kestävät kumppanuudet. Kumppanuudet vakaiden ja kukoistavien yritysten sekä pitkäjänteisten ja luotettavien yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa luovat pohjan Nordisk Rentingin toiminnalle.

Panostamme ensisijaisesti asiakassuhteisiimme: kiinteistöliiketoiminta on vasta toisella sijalla. Meillä keskipisteessä ovat asiakasratkaisut, ei se, että saisimme parhaan mahdollisen hinnan tietystä kiinteistöstä myymällä sen oikealla hetkellä.

Joustavuus asiakkaitamme kohtaan on meille ydinasia. Yhteistyö, joka hyödyttää molempia osapuolia vuosien ajan, edellyttää meiltä joustavuutta asiakkaiden liiketoiminnan muuttuessa.
Asiakkaiden etu on toimintamme liikkeellepaneva voima. Odotamme innolla, että pääsemme kehittämään ratkaisuja yhä useammalle yritykselle ja yhteiskunnalliselle toimijalle.