Nordisk Rentingin ja YIT:n välinen sopimus tukee kasvua

2018-02-01

Rakennusyhtiö YIT ja Nordisk Renting jatkavat Helsingin Käpylässä sijaitsevaan YIT-konsernin pääkonttoriin liittyvää yhteistyötä

Rakennusyhtiö YIT ja Nordisk Renting ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen sopimuksen, joka astui voimaan 1.1.2018. Sopimus koskee Helsingin Käpylässä sijaitsevaa noin 30 000 neliömetriä käsittävää toimistokiinteistöä.

Nyt solmittu sopimus pitää sisällään mm. konttoritilojen osittaisen modernisoinnin rahoittamisen sekä tarjoaa joustavuutta integroitumisen ja pitkän aikavälin liiketoiminnan tarpeiden tukemiseksi.

”Olemme yhteistyössä Nordisk Renting kanssa saaneet aikaiseksi hyvin toimivan ja tehokkaan, tarpeemme huomioon ottavan ratkaisun ja olemme tyytyväisiä siitä, että voimme jatkaa hyvää ja monivuotista yhteistyötämme”, sanoo Kari Kauniskangas, YIT:n toimitusjohtaja.

”Meillä on pitkäaikainen liiketoimintasuhde YIT:n kanssa ja olemme erittäin iloisia, että olemme onnistuneet löytämään räätälöidyn ratkaisun, joka tukee YIT:n ja Lemminkäisen yhdistymisen. Meidän liiketoimintamme ydinasioita on asiakasyritystemme muuttuneiden tarpeiden huomioiminen ja palveleminen”, sanoo Nordisk Rentingin toimitusjohtaja Caroline Bertlin.

Lisätietoja:
Caroline Bertlin, pun. +46 8 506 198 00, sähköposti: caroline.bertlin@natwest.com