Nordisk Renting syventää yhteistyötään Brødrene Dahlin kanssa Norjassa

2015-12-22

Nordisk Renting jatkaa vahvaa yhteistyötään norjalaisen Brødrene Dahlin kanssa modernisoimalla olemassa olevan kohteen Skissä ja ostamalla uuden kohteen Larvikista. Samalla Nordisk Renting solmi 18-vuotiset sopimukset molempiin kohteisiin Brødrene Dahlin kanssa. Brødrene Dahl on ranskalaisen Saint-Gobainin omistama rakennustarviketukkuketju.

Skissä oleva logistiikkakiinteistö modernisoitiin tekemällä olemassa olevaan kiinteistöön kattava remontti ja lisärakennus. Kokonaisinvestointi yltää noin 500m Norjan kruunuun ja Brødrene Dahlin kanssa solmittu sopimus jatkuu vuoteen 2033.

Nordisk Renting on lisäksi ostanut Larvikissa sijaitsevan kiinteistön Larsen Holding AS:ltä. Kiinteistössä on vuokralaisena Brødrene Dahl 18-vuotisella sopimuksella. Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on noin 3 000 m2, joka koostuu toimisto-, näyttely- ja varastotilasta.

-Olemme erittäin iloisia siitä, että voimme syventää yhteistyötämme Brødrene Dahlin kanssa entisestään, sanoo Lennart Ingefeldt, Senior Client Manager Nordisk Rentingiltä. Nämä transaktiot ovat toimintamallimme mukaisia; keskitymme sijoittamaan ja kehittämään asiakkaidemme strategisesti tärkeitä kohteita.

Nordisk Rentingin neuvonantajana kaupassa toimi asianajotoimisto Thommessen.