Nordisk Renting on solminut sopimuksen Yliopisto- ja korkeakoulu- neuvoston kanssa Visbyssä

2018-10-02

Allekirjoitettu vuokrasopimus käsittää myös muutostöiden rahoittamisen uusien modernien toimistotilojen luomiseksi Yliopisto- ja korkeakouluneuvoston työntekijöille Gotlannissa

Yliopisto- ja korkeakouluneuvosto (YKN) on valtion viranomainen, jolla on laaja tehtäväkenttä koulutusalalla. YKN toimii Tukholmassa ja Visbyssä ja heillä on runsaat 300 työntekijää. Nordisk Rentingin ja YKN:n välinen vuokrasopimus koskee runsaan 600 neliömetrin kiinteistöä Tygverkstaden 1. Nordisk Rentingin omistaman kiinteistön kokonaispinta-ala on noin 9 500 neliömetriä ja se sijaitsee 1,5 km itään Visbyn keskustasta. Kiinteistön nykyiset vuokralaiset ovat Poliisi ja ”Riksantikvarieämbetet”, Ruotsin vastine Museovirastolle.

Tiloja mukautetaan nykyaikaiseksi toimistotilaksi, joka vastaa YKN:n tarpeita. Muutostöitä rahoittaa Nordisk Renting. Tilojen vuokraamisessa Nordisk Renting on tehnyt yhteistyötä Savillsin vuokrausryhmän kanssa.

”Yhteistyö Nordisk Rentingin kanssa on sujunut erittäin hyvin, eikä vähiten siksi, että heillä on hyvä paikallistuntemus”, sanoo Karin Röding, YKN:n pääjohtaja. ”Odotamme innolla muuttoa uusiin tiloihin, jotka vastaavat tarpeitamme”.

”Olemme iloisia saadessaemme Yliopisto ja korkeakoulu-neuvoston uudeksi yhteistyökumppaniksemme ja voidessamme olla mukana luomassa heille paremmat edellytykset kehittää toimintaansa”, sanoo Caroline Bertlin, Nordisk Rentingin toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Olli Hakala, puh. +46 8 506 198 39, sähköposti: olli.hakala@natwest.com

Jennifer Ryan, puh. +358 9 7206 0823, sähköposti: jennifer.ryan@natwest.com