Nordisk Renting mukaan Lassila & Tikanojan hankkeeseen Jyväskylässä

2021-10-20

Nordisk Renting ja Lassila & Tikanoja ovat ryhtyneet yhteistyöhön koskien uusia toimitiloja Jyväskylän Eteläportissa. Vuokrasopimus on 10 vuoden pituinen.

L&T Teollisuuspalvelut Oy:lle rakennettu hanke valmistui heinäkuussa 2021. Yhtiön toimintoja ovat mm. prosessipuhdistus, viemärihuolto, vaaralliset jätteet ja ympäristörakentaminen. Eteläportti on moderni teollisuuden palvelukeskittymä, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta etelään. Aveon Advisors on toiminut tämän kohteen hankekehittäjänä.

– Eteläportti on meille sijaintina erinomainen. Täältä on hyvät yhteydet useaan meidän työkohteeseemme ja ajokilometrejä autoille säästyy, kun tarvittavat työkohteet- ja tyhjennyspaikat ovat lähellä. Näin voidaan tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaita palveluja ja edistää ympäristön hyvinvointia. Tämä edesauttaa myös tavoitettamme hiilineutraalista toiminnasta, kommentoi liiketoimintajohtaja Jani Muilu.

– Olemme innoissamme tästä uudesta yhteistyöstä Lassila & Tikanojan kanssa, joka on täysin strategiamme mukainen. Yhteistyöt pitkäjänteisesti toimivien asiakkaiden kanssa heidän strategisiin kiinteistöihinsä liittyen mahdollistavat panostuksia vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen, sanoo Nordisk Rentingin toimitusjohtaja Caroline Bertlin.

L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 751,9 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 100 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Lisätietoja:
Caroline Bertlin, +46 76 852 3282, caroline.bertlin@natwest.com
Marko Juhokas, +358 40 735 4997, marko.juhokas@natwest.com