Nordisk Renting aloittaa yhteistyön Academic Workin kanssa ja luo nykyaikaisen kokonaisuuden Stureplanin kupeeseen

2018-09-03

Osapuolet ovat sopineet Tukholman keskustassa sijaitsevasta toimistokiinteistöstä

Nordisk Renting ja henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys Academic Work ovat allekirjoittaneet vuokrasopimuksen, joka käsittää noin 700 neliömetriä toimistotilaa. Nordisk Rentingin rahoittaa tilojen uudistamisen ja mukauttamisen Academic Workin tarpeiden mukaisesti. Academic Work Groupilla on noin 600 kokopäiväistä työntekijää Ruotsissa ja on kasvanut Ruotsin toiseksi suurimmaksi toimijaksi alallaan.

Lisäksi Nordisk Renting on solminut sopimuksen Henrik & Venture AB:n kanssa, joka kuuluu samaan omistusyhteisöön Academic Workin kanssa. Henrik & Venture on tulevaisuudessa, kiinteistöhallintaan keskittyvän tytäryhtiönsä kautta, vastuussa koko kiinteistön hallinnasta ja kehittämisestä. Kiinteistö käsittää kokonaisuudessaan noin 7000 neliömetriä. Nyt solmittuun sopimukseen sisältyy myös Henrik & Venture AB:n tytäryhtiön mahdollisuus ostaa kiinteistö tulevaisuudessa, ennalta määrätyin ehdoin.

”Olen tyytyväinen voidessani tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden muuttaa nykyaikaisiin tiloihin Tukholman keskustassa. Ratkaisu, jonka löysimme keskustellessamme yhdessä Nordisk Rentingin kanssa, tukee liiketoimintamme kehitystä ”, sanoo Johan Skarborg, Academic Workin toimitusjohtaja ja perustaja sekä Henrik & Venture AB:n omistaja.

”Odotamme innolla pitkää ja menestyksekästä yhteistyötä Academic Workin ja Henrik & Venture AB:n kanssa”, sanoo Nordisk Rentingin toimitusjohtaja Caroline Bertlin. ”Tämä on hyvä esimerkki räätälöidyistä ratkaisuista, joita voimme tarjota asiakkaillemme tilatarpeiden tukemiseksi ja ydinliiketoiminnan kehittämisen mahdollistamiseksi.”

Lisätietoja:

Olli Hakala, puh. +46 8 506 198 39, sähköposti: olli.hakala@natwest.com

Jennifer Ryan, puh. +358 9 7206 0823, sähköposti: jennifer.ryan@natwest.com