Marko Juhokas RBS Nordisk Rentingiin

2017-02-15

Marko Juhokas vahvistaa RBS Nordisk Rentingin tiimiä. Hänen vastuullaan ovat uudet asiakasratkaisut Suomessa sekä asset management Pohjoismaissa.

Marko siirtyy tehtävään rakennuttajatoimisto HTJ:lta, missä hän on ollut toimitusjohtajana. Markolla on aikaisempaa kokemusta Cityconista, missä hän työskenteli kahdeksan vuotta, viimeisimpänä vastuussa Group Development and Sustainabilitystä. Hän kuului myös Cityconin johtoryhmään. Markolla on lisäksi osaamista rakennusalalta työskenneltyään 10 vuotta SRV:llä. Markolla on rahoitusalan MBA-tutkinto Helsingin Kauppakorkeakoulusta ja diplomi-insinöörin tutkinto Teknillisestä korkeakoulusta.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Marko Juhokkaan tervetulleeksi tiimiimme. Hänen vankka kokemuksensa ja markkinatuntemuksensa täydentää tiimiämme, joka panostaa Nordisk Rentingin kasvuun ja kehitykseen Pohjoismaissa, sanoo Caroline Bertlin, CEO.

Nordisk Renting kuuluu osana RBS:n tarjoamiin strukturoituihin rahoitusratkaisuihin. Nordisk Renting keskittyy asiakaslähtöisiin kiinteistö- ja infrastruktuuriratkaisuihin Pohjoismaissa.

 

Yhteyshenkilö:

Pernilla Gullin

Puhelin: +46 (0) 70 888 6955