Laajennettu yhteistyö Nordisk Rentingin ja Din Bilin välillä

2018-06-05

Nordisk Renting ja Din Bil ovat toukokuun lopussa solmineet 15 vuoden vuokrasopimuksen, joka koskee uutta Audi-liikettä Akallassa

Din Bil, joka on osa Volkswagen ryhmää, on Ruotsin suurin Volkswagenin, Skodan, Audin, Seatin ja Porschen jälleenmyyjä. Din Bil ja Nordisk Renting aloittivat yhteistyönsä jo 2004 kun Nordisk Renting osti seitsemän Din Bilin toimitilaa ja yritykset solmivat pitkäaikaiset vuokrasopimukset. Samalla rahoitettiin toimitilojen modernisointi.

Hallintaoikeus astuu voimaan välittömästi ja Nordisk Renting rahoittaa täten projektia rakennusajan alusta rakennuksen valmistumiseen vuoden 2019 ensimmäisen neljänneksen aikana. Kauppaan kuuluu Din Bilin takaisinosto-optio vuokrajakson aikana ennakkoon määriteltyyn hintaan.

Uuden modernin rakennuksen vuokrattava pinta-ala on 6 500 neliömetriä ja se on suunniteltu Audin omien suuntaviivojen mukaisesti. Uusi liike sijaitsee Akallassa, noin 14 km Tukholmasta pohjoiseen, alueella jossa toimii monta autoliikettä jo ennestään. Sijainti lähellä E4 moottoritietä ja uutta liittymää on Din Bilille strategisesti tärkeä. Alueella on myös erinomaiset julkiset kulkuyhteydet.

”Nordisk Rentingillä ja Din Bilillä on ollut hyvä ja aktiivinen yhteistyösuhde jo pitkään. Meille se tarkoittaa, että vapautamme pääomaa samalla kun strategisten tärkeiden kohteiden hallinta säilyy meillä. Se on meidän liiketoimintamme kulmakiviä”, sanoo Jens Wetterfors, Din Bilin toimitusjohtaja.

Olemme ylpeitä tilaisuudesta kehittää yhteistyötä Din Bilin ja Volkswagenin kanssa. Pitkäaikaiset asiakassuhteet, jossa pystymme tarjoamaan uusia ja muokattuja ratkaisuja on täysin linjassa liiketoimintamallimme kanssa”, sanoo Caroline Bertlin, Nordisk Rentingin toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Lennart Ingefeldt, puh. +46 (0)730 322 417, sähköposti: lennart.ingefeldt@rbs.com
Jennifer Ryan, puh. +358 (0)9 7206 0823, sähköposti: jennifer.ryan@rbs.com