Caroline Bertlin seuraa Reinhold Geijeriä Nordisk Rentingin toimitusjohtajana

Caroline Bertlin on nimitetty Nordisk Renting AB:n uudeksi toimitusjohtajaksi Reinhold Geijerin siirtyessä uusiin haasteisiin yli 14 vuoden jälkeen. Carolinella on vankka kokemus rahoitus- ja kiinteistösektorilta ja hän on työskennellyt RBS-konsernissa vuodesta 2004. Hän aloittaa tehtävässään vuoden 2016 ensimmäisen kvartaalin aikana.

– Tuntuu uskomattoman jännittävältä ja olen erittäin ylpeä saamastani luottamuksesta, sanoo Caroline Bertlin. Nordisk Renting on hyvämaineinen yritys, jolla on vahva asiakaskunta, kestävä liikeidea sekä mielenkiintoiset kehitysmahdollisuudet.

Nordisk Rentingin perusti PK-Banken vuonna 1986. PK-Banken muuttui myöhemmin Nordbankeniksi ja lopulta Nordeaksi. Vuonna 2003 Nordisk Renting siirtyi Royal Bank of Scotlandin (RBS) omistukseen. Nordisk Renting muodostaa nykyään huomattavan osan RBS:n tarjoamista palveluista pohjoismaisille asiakkailleen, joita ovat suuret yritykset, rahoituslaitokset sekä julkiset tahot. Nordisk Rentingin toimitusjohtajana Caroline Bertlin tulee myös osallistumaan Nordisk Renting AB:n hallitukseen sekä RBS:n Structured Finance -johtoryhmään Lontoossa.

– Tuntuu erityisen insiproivalta aloittaa tehtävässä juuri nyt, kun RBS on selvästi määritellyt Nordisk Rentingin yhdeksi tärkeäksi tulevaisuuden kasvualueekseen sekä Pohjoismaissa että mahdollisesti laajemminkin Euroopassa. Odotan, että pääsen johtamaan tätä seuraavaa vaihetta yhtiön kehityksessä, jatkaa Bertlin

Caroline Bertlin on noin kolmen vuoden ajan toiminut toimitusjohtajana RBS:n omistamassa Centeni AB:ssa, jonka omistamat kymmenen ostoskeskusta Suur-Tukholman alueella kehitettiin ja myytiin vaiheittain. Viimeinen myyty kohde oli Skärholmen Centrum, joka myytiin keväällä 2015 brittiläiselle Grosvenorille. Caroline on sen jälkeen työskennellyt Singaporessa, jossa hän johtaa RBS:n strategian implementointityötä pankin toiminnassa Malesiassa.

– On erinomaista, että Caroline Bertlin aloittaa Nordisk Rentingin toimitusjohtajana. Hän on osoittanut vaikuttavaa johtamista sekä terävää liiketoimintaosaamista työskennellessään toimitusjohtajana Centeni AB:llä sekä viimeisimmässä roolissaan Aasiassa, sanoo Sven-Åke Johansson, Nordisk Renting AB:n hallituksen puheenjohtaja.

– Haluan myös hallituksen puolesta kiittää Reinhold Geijeriä työstä, jolla hän on tehnyt Nordisk Rentingistä strategisen osan RBS:n ydinliiketoimintaa sekä erinomaisen menestyneestä johtamisesta lähes 15 vuoden ajan. Nordisk Renting on tämän pitkän aikajakson aikana kehittynyt erityisen vahvaksi ja hyvin johdetuksi yritykseksi.

Charlotta Wallman Hörlin, Nordisk Rentingin päälakimies ja hallituksen sihteeri, on samanaikaisesti nimitetty yrityksen varatoimitusjohtajaksi