Caroline Bertlin jättää Nordisk Rentingin toimitusjohtajan tehtävät, mutta jatkaa yhtiön hallituksessa

2023-09-14

Nordisk Renting tiedottaa tänään, että Caroline Bertlin on päättänyt jättää toimitusjohtajan tehtävänsä. Bertlin jatkaa toimitusjohtajana tämän vuoden loppuun asti ja tukee liiketoiminnan operatiivista johtamista vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä. Hän jatkaa sen jälkeen yhtiön hallituksen jäsenenä varmistaen näin parhaan mahdollisen siirtymän. Prosessi uuden toimitusjohtajan nimittämiseksi on käynnistetty.

”Olen erittäin ylpeä uudesta Nordisk Rentingistä, jonka olemme rakentaneet lähes 40-vuotisen historiamme pohjalta. Olemme kehittäneet yhdessä vahvan yrityksen sekä kasvavan pohjoismaisen liiketoiminnan asiakkaidemme pitkäaikaisena ja strategisena kumppanina. On ollut etuoikeus työskennellä yhdessä kaikkien lahjakkaiden kollegoiden ja omistautuneen hallituksen kanssa. Odotan innolla, että pääsen jatkamaan Nordisk Rentingin kehittämistä aktiivisena hallituksen jäsenenä. Haluan myös kiittää NatWestiä ja kaikkia konsernin kollegoita upeasta matkasta useissa rooleissa yhteensä lähes kahdenkymmenen vuoden aikana”, sanoo Nordisk Rentingin toimitusjohtaja Caroline Bertlin.

”Caroline on yhdessä hallituksen ja omistajan kanssa valmistellut ja toteuttanut yhtiölle uuden, pitkän aikavälin kasvustrategian. Hän on johtanut yhtiötä menestyksekkäästi muutos- ja kehitysvaiheen läpi asemaan, jossa olemme tärkeä kumppani suurille yrityksille sekä julkiselle sektorille Pohjoismaissa, nyt ja tulevaisuudessa. Me kaikki olemme arvostaneet Carolinen energisyyttä, johtajuutta ja liiketoimintaosaamista, ja haluamme kiittää häntä tärkeästä panoksesta Nordisk Rentingin toimitusjohtajana. Olemme iloisia, että hän jatkaa hallituksen jäsenenä ja toivotamme hänelle onnea ja menestystä tuleviin tehtäviin”, sanoo Nordisk Rentingin hallituksen puheenjohtaja Niklas Johansson.

”On ollut ilo työskennellä Carolinen kanssa ja olemme erittäin tyytyväisiä Nordisk Rentingin vahvaan kehitykseen tänä aikana. NatWestin puolesta haluan kiittää Carolinea lämpimästi hänen erinomaisesta panoksesta näiden vuosien aikana”, sanoo Andrew Blincoe, Head of Corporate Banking & Structured Finance, NatWest.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Niklas Johanssonin tavoittaa Nordisk Rentingin kautta numerosta +358 50 479 7000